Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

Well, that's what BW are!Αγαπητοί μας (λέμε τώρα) θαυμαστές,
Με στόχο να κατανοήσετε καλύτερα το συγκρότημα, το τι είμαστε, το ποιες είμαστε ,το τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε δύο μέλη από το γκρουπ έδωσαν μια συνέντευξη για το περιοδικό ''Ο Σοφιστής''.
We hope you like it (or not)


WE KNOW WE ROCK
BW!


1. Ποιο συγκρότημα έχετε ως πρότυπο?

Πρότυπο; Τι λες κουκλίτσα μου; Πρότυπο εμείς; Είμαστε μοναδικές και ανεπανάληπτες. Πραγματικά πιστεύεις ότι θα μπορούσαμε εμείς οι Bitches να βρούμε ένα συγκρότημα σαν κι εμάς; Θεωρείς ότι απλά ξαναπλασάρουμε μία συνηθισμένη και χιλιοειπωμένη εικόνα; Εμείς χρυσό μου είμαστε εκπληκτικά πρωτότυπες για κάτι τέτοιο. ΚΑΜΙΑ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι σαν κι εμάς. Και καλό είναι να το χωνέψουν αυτό όλοι.

2. Έχετε σκοπό να κάνετε μερικές live εμφανίσεις?

Κοίτα. Είχαμε σκεφτεί να κάνουμε live εμφανίσεις έπειτα από αιτήματα φαν μας αλλά τελικά αποφασίσαμε ότι θα είμαστε το μόνο συγκρότημα στην ιστορία που δεν θα κάνουμε live εμφάνιση. Είναι κατώτερο για την ποιότητα μας, χρυσό μου. Ένας ακόμα παράγοντας που μας κάνει μοναδικές.

3. Το όνομα, σημαίνει πραγματικά κάτι?

Εεεμ τί εννοείς; Δεν είναι ξεκάθαρο; Τότε ας κάνουμε μια μία τις λέξεις ανάλυση.
Bitch --> Το θηλυκό του dog. Σκύλα σε ελληνική μετάφραση. Όλα τα μέλη του συγκροτήματος είμαστε σκύλες και πραγματικά το χαιρόμαστε. Είμαστε περήφανες και σκύλες με όλη την έννοια και των δύο λέξεων!
Witch --> Το θηλυκό του wizard. Είμαστε όλες μέλη του Harryworld. Είμαστε όλες μάγισσες και μάλιστα εξαιρετικές!
So, ελπίζω να γίναμε κατανοητές!

4. Τι έχετε να δηλώσετε για τον μανατζέρ σας?

Τι να δηλώσουμε εμείς; Δεν το χρειαζόμαστε εμείς τον Τάκη αφού είμαστε οι BW. Μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε χωρίς μάνατζερ. Εκείνος ήρθε σε εμάς για να πάρει λίγη από τη δόξα μας. Τι θα έκανε και χωρίς εμάς ο κακόμοιρος.
Μεταξύ μας πάντα, σκεφτόμαστε να τον απολύσουμε...

5. Πως νοιώθετε για τους αμέτρητους θαυμαστές σας? Πως είναι η ζωή σας μετά την επιτυχία?

Κοίτα χρυσό μου, stars σαν εμάς δεν έχουν ανάγκη να μας υπενθυμίζουν πόσο υπέροχες είμαστε. Το ξέρουμε και μόνες μας. Φυσικά ευχαριστούμε τους φαν μας που μας στηρίζουν και μας αγαπούν σε κάθε μας κίνηση παρ' όλ' αυτά οι Bitches θα ξεχώριζαν σε κάθε εποχή. Να μας το θυμηθείς πως σε 50 χρόνια θα είμαστε ακόμη αγαπητές. Είμαστε οι θηλυκές Elvis Presley. Μα τι λέω; Είμαστε ένα σκαλοπάτι παραπάνω!
Η ζωή μας δεν είναι και πολύ αλλαγμένη ξέρεις. Δεν πιστεύουμε ότι είναι θαύμα που διακριθήκαμε. Μεταξύ μας πιστεύουμε πως ήταν απλά θέμα χρόνου. Ω ναι!


6. Τι σημαίνει το σύμβολο σας, η γάτα?

Η γάτα.
Λοιπόν, η γάτα συμβολίζει τη τσαχπινιά μας και το ότι μπορούμε να κάνουμε το οτιδήποτε για να αποκτήσουμε κάτι όπως μια σωστή bitch. Η γάτα έχει όμως και κάτι πάνω της που ελκύει τα άλλα ζώα του είδους της όπως κι οι φανς μας ελκύονται από 'μας και μας! Πολύ απλά λατρεύουμε τις γάτες άρα..
Γάτες ftw.
Bitches Witches ftw.

7. Η αρχηγός σας είναι όπως την περιμένατε όταν την ψηφίζατε?

Η Μαρία είναι ένα ζωντανό πλάσμα παρ' όλ' αυτά μυστηριώδες, σαν τη γάτα. Αυτή την εποχή νομίζαμε πως το συγκρότημα είχε παραμεληθεί από μέρος της. Μας διέψευσε από πάνω ως κάτω! Έκανε ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει για το group. Ένα υπέροχο blog για το φαν κλαμπ μας! Είναι μία εκπληκτική bitch witch και περιμένουμε πολύ περισσότερα από αυτή! Αν και η καλύτερη ενημέρωση θα ήταν απολύτως αποδεκτή...


8. Τι έχετε να δηλώσετε για το συγκρότημα 3 και ο Σλίθεριν, που θα μας εκπροσωπήσουν στην Eurovision? Θα θέλατε να συμμετέχετε εσείς?

Και βέβαια -όπως όλα τα συγκροτήματα- είναι κατώτερο από εμάς. Μάλιστα τολμούμε να πούμε ότι είναι ιδιαίτερα πιο κάτω από εμάς. Τα τραγούδια τους είναι απαίσια, μόνο ο ρυθμός είναι αξιοπρόσεκτος. Και όλοι όσοι ασχολούμαστε με το χώρο ξέρουμε πως ένα τραγούδι είναι ποιοτικό μόνο –τονίζουμε μόνο- όταν η μουσική αλλά και ο στίχος έχουν κάποιο νόημα! . Όσο γι' αυτό το διαγωνισμό μόνο κάτι τέτοιοι υποβαθμισμένοι καλλιτέχνες θα μπορούσαν να συμμετάσχουν. Όχι δεν λέγεται Eurovision, λέγεται διαγωνισμός για Μαγκλς. Φυσικά λοιπόν και δε θα θέλαμε να πάρουμε τη θέση τους και αμφιβάλλουμε αν θα θελήσουμε ποτέ.

9. Ποιόν θα θέλατε να προσθέσετε στο γκρουπ αλλά δεν δέχεται?

Αμφιβάλλουμε αν υπάρχει κάποιος που δε θα ήθελε να συμμετέχει στο γκρουπ. Οι Bitches (ή αν προτιμάτε ένα επιτυχημένο, δημοφιλές συγκρότημα) είναι το όνειρο ζωής πολλών μα πολλών ανθρώπων αλλά λίγοι είναι άξιοι να πραγματοποιήσουν.


10. Υπήρξε ποτέ κρίση στις σχέσεις σας?

Ποτέ δεν υπήρξε κρίση στη σχέση μας ούτε πρόκειται να υπάρξει. Όλες μας είμαστε αγαπημένες μεταξύ μας γιατί είμαστε Bitches & Witches. Άμα υπήρχε κάτι τέτοιο στη σχέση μας σίγουρα κάποια θα έβγαινε από το γκρουπ. Και εξάλλου όλες μας είμαστε Soul Mates της άλλης! Που αυτομάτως σημαίνει ότι δε μπορούμε να θυμώσουμε η μία στην άλλη ή να της κρατήσουμε κακία με τίποτα.

11. Για ποιο λόγο διατηρείτε αυτό το σνομπ προφίλ?

Σνομπ προφίλ υπάρχει εκεί που αξίζει να υπάρχει. Δεν είναι ότι δεν καταδεχόμαστε τους άλλους απλά το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η μία την άλλη και υπάρχουν ελάχιστοι που θεωρούμε ικανούς να μπουν στο συγκρότημα. Δεν είμαστε σνομπ απλά επιλεκτικές. Διαλέγουμε προσεκτικά με ποιους θα συναναστρεφόμαστε για να είμαστε σίγουρες ότι αυτοί αξίζουν να τους μιλάμε. Στο κάτω κάτω τι bitches θα ήμασταν χωρίς λίγο ψώνιο που ανταποκρίνεται παρ' όλ' αυτά στην πραγματικότητα... Κι εσένα να φανταστείς το σκεφτήκαμε πολύ καλά για να σε επιλέξουμε για τη συνέντευξη...

12. Γιατί δεν προσθέτετε αγόρια στο γκρουπ? Μήπως πραγματικά χρειάζεστε έναν άντρα να σας στηρίξει? Τι έχετε να δηλώσετε για τους άντρες γενικότερα?

Κοίτα εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με αγόρια στο γκρουπ...Εκείνοι θα το έχουν αφού το όνομα του γκρουπ είναι Bitches WITCHES...
Εμείς δε χρειαζόμαστε κανέναν να μας στηρίξει...Αλληλοστηριζόμεθα...Πόσο μάλλον έναν άντρα που θα τα κάνει άνω κάτω όπως συνηθίζει αυτό το είδος... Κοίτα πιστεύουμε πως υπήρχαν και καλύτερες στιγμές του Θεού από αυτή που δημιούργησε τους άντρες...Γιατί;Γνώρισε έναν άντρα και θα καταλάβεις...Και για να μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο σακί: Η πλειοψηφία είναι όπως προαναφέρθηκε αλλά υπάρχει ένα μικρό ποσοστό μέτριων όντων και αυτή η μετριότητα έχει γοητεύσει αρκετές γυναίκες και μερικές Bitches επίσης...

13. Θα μας αποκαλύψετε τα σχέδια για το μέλλον?

Όχι δεν πρόκειται να απαντήσουμε γιατί δεν έχουμε σχέδια. Ό,τι κάνουμε το αποφασίζουμε την ίδια στιγμή. Είμαστε αυθόρμητες.

Ωραία συνέντευξη.

Ευχαριστούμε πολύ που μας υπομείνατε αν και ξέρουμε ότι ήταν ευχαρίστηση σας ,αλλά μόνο για την ευγένεια (που δε διαθέτουμε) πρέπει να ευχαριστήσουμε και τους αναγνώστες και τη δημοσιογράφο.
Υπόμνημα:

Rita Skeeter --> Eloise Prewett
Bitches Witches --> Selina, Helena Ravenclaw.

2 σχόλια:

Creep είπε...

Πω, πλάκα μου κάνετε xD
Άκους εκεί, τι έχετε να πείτε για τους τρεις κι ο σλιθεριν ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Isabelle είπε...

:P
Το επόμενο αφιέρωμα θα είναι για το πως υπερισχύει το πρώτο συστατικό του ονόματός μας *diva*.